Om Bjurfors Rivieran

Hem/Om Bjurfors Rivieran
Om Bjurfors Rivieran 2017-06-07T06:49:25+00:00

Om bloggen

Den här bloggen drivs av Harald Starke, fastighetsmäklare på Bjurfors Rivieran.  Harald har över tjugo års erfarenhet av den franska fastighetsmarknaden och här på bloggen berättar han om vardagen som svensk mäklare på den Franska Rivieran och vad som händer på den franska bostadsmarknaden.

Om Bjurfors Rivieran

Bjurfors mäklare på Franska Riveran förmedlar bostäder i området mellan Menton och St Tropez i den sydöstra delen av Frankrike.  Våra medarbetare har långvarig erfarenhet av den lokala marknaden och av den omfattande administration som är kopplad till franska bostadsaffärer. Bjurfors Rivieran samarbetar med ett antal lokala mäklare för att få en bredare och djupare tillgång till bostadsmarknaden.  På vår webbplats kan du se vilka bostäder vi just nu har till salu på Franska Rivieran.  Om du är intresserad av en kostnadsfri värdering av din bostad på Franska Rivieran, så ordnar vi gärna det.

Kontakta Bjurfors Rivieran

Adress: Bjurfors Rivieran, 17 Boulevard La Croisette, Le Gray d’Albion, Frankrike
Telefon: +33 (0)4 93 39 00 00
E-post: rivieran@bjurfors.se
Hemsida: www.bjurfors.se/rivieran

Om Bjurfors

Bjurfors startade 1965 och är idag en av de marknadsledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige.  Vi är verksamma inom såväl privatmarknaden som den kommersiella fastighetsmarknaden och finns i storstadsregioner som Stockholm, Göteborg och Malmö samt i andra attraktiva städer och fritidsorter – både i Sverige och utomlands. Mer information om Bjurfors hittar du på vår webbplats www.bjurfors.se.

Se vad Bjurfors Rivieran har till salu just nu

Samtliga bostäder till salu i Frankrike

Bjurfors Rivieran – din mäklare i Frankrike