Johnny Hallydays fd villa la Lorada på offentlig auktion

Hem/Bjurfors Rivieran/Johnny Hallydays fd villa la Lorada på offentlig auktion

Johnny Hallydays fd villa la Lorada på offentlig auktion

Vill du göra ett fynd på fastighetsmarknaden i St Tropez?Vi vill då tipsa om att Johnny Hallydays fd villa, som han sålde år 2000, kommer ut på offentlig auktion om några veckor.

Villa La Lorada är ju en mytomspunnen villa som den franske sångare ägde under många år. Villan är i mexikansk eller texas stil, 700 m2 i huvudbyggnaden på ett och ett halvt hektar mark.  För den artistiskt intresserade köparen finns redan en inspelningsstudio i källaren. Swimmingpoolen är en av de större i trakten på 500 m2 och naturligtvis med en aquabar.  Läget på fastigheten är underbart, i bästa kvarteren i la Ramatuelle. Utgångspriset är endast en miljon euros, men i detta fall blir ju budgivningen uppåt och inte nedåt som är vanligt annars. En affär kanske? Glöm bara inte underhållskostnaderna, personal osv i kalkylen.

2017-05-19T12:32:45+00:00 6 april 2013|Tags: , , , |0 kommentarer

Lämna en kommentar