Flyg till Nice slår alla rekord

Hem/Bjurfors Rivieran/Flyg till Nice slår alla rekord

Flyg till Nice slår alla rekord

54 flyg per vecka från Nice flygplats till Skandinavien med SAS. Och dessutom finns ju Norwegian och nya linjer mellan Nice och Kristiansand och Alesund i Norge med Fly non stop. Jag skulle tro att det aldrig funnits så många flyg mellan Norden och Franska Rivieran. Och  enligt uppgift ökar antalet passagerare mer och mer. Totalt mer  än elva miljoner passagerar per år.

Nice flygplats utvecklar sig  väl med nya destinationer i hela Europa och även Asien och Nordamerika.   Hela 105 destinationer över hela världen direkt utan mellanlandning.  För oss som bor på rivieran är det trevligt att ha en väl fungerande flygplats och känna att vi har resten av världen så lätt tillgänglig.

2013-04-16T17:42:18+00:00 16 april 2013|Tags: , , |0 kommentarer

Lämna en kommentar