Fastighetsmäklare på Franska Rivieran

Hem/Bjurfors Rivieran/Fastighetsmäklare på Franska Rivieran

Fastighetsmäklare på Franska Rivieran

Det är många som frågar hur många mäklare det finns på Franska Rivieran.  Franska mäklarförbundet, FNAIM, dvs Federation Nationale des Agents Immobiliers, har 650 mäklarfirmor som gemensamt har 2500 anställda eller kontrakterade mäklare i länet. Dessa gör mellan 10 och 15000 affärer per år. För att tala om hela sanningen så finns också några mindre konkurrerande mäklarsamfund. Vi som är med i FNAIM tycker självklart att de är mindre viktiga, men de gör ju också affärer. Med franska rivieran menar vi i detta sammanhang länet les Alpes Maritimes, dvs det geografiska området som går från Menton i öster till Theoule sur Mer i väster.

 

2013-04-02T18:28:29+00:00 2 april 2013|Tags: , |0 kommentarer

Lämna en kommentar