Mandelieu, en kommunal förvaltning med kvalitetsstämpel

Hem/Bjurfors Rivieran/Mandelieu, en kommunal förvaltning med kvalitetsstämpel

Mandelieu, en kommunal förvaltning med kvalitetsstämpel

Mandelieus borgmästare, Henry Leroy, fick i förra veckan mottaga AFNOR s pris för välskött kommun. AFNOR ger en slags kvalitetsstämpel för kommuner, något som liknar ISO.

AFNOR har gått igenom de flesta kommunala tjänsterna i Mandelieu och funnit att kommunen sköter sig väl. Jag måste säga att i den del jag känner till, dvs fastighetsidan, så bemöts man alltid av tjänstvillig och kompentent personal. Mandelieu är ju en kommun som är mycket uppskattad av nordbor för dess livskvalitet, uppmärksam poliskår och självklart närhet till golfbanor och till Medelhavet. Kvaliteten på de kommunala tjänsterna bidrar säkert också.

2017-05-19T12:32:46+00:00 26 mars 2013|Tags: , , |0 kommentarer

Lämna en kommentar