Hotel Negresco under förmyndarskap

Hem/Bjurfors Rivieran/Hotel Negresco under förmyndarskap

Hotel Negresco under förmyndarskap

Madame Augier som äger och driver hotel Negresco, det femstjärniga hotellet i Nice,  har nästan givit upp. Hotellet som drivits av denna märkliga och beundransvärda kvinna   sedan femtiotalet har kastat in handsken och hotellet drivs sedan någon vecka tillbaka av en advokat tillsatt av domstol,  Maitre Nathalie Thomas. Vi skall inte här berätta den spännande historien om hotellet, men en epok är kanske slut. Madame Augier som inte har några arvingar har testamenterat hotellet till en stiftelse som ägnar sig åt att hjälpa barn och djur. Vid  90 års  ålder säger Madame Augier att hon är trött på att driva företag.

2017-05-19T12:32:45+00:00 27 mars 2013|Tags: , , |0 kommentarer

Lämna en kommentar