Residens på Franska Rivieran: Eden Parc i Juan les Pins

Hem/Bjurfors Rivieran/Residens på Franska Rivieran: Eden Parc i Juan les Pins

Residens på Franska Rivieran: Eden Parc i Juan les Pins

I vår serie om residens på rivieran vill vi tipsa om Eden Parc i Juan les Pins

Mycket välskött i stor park med två tennisbanor och swimming pool. Några hundra meter från Medelhavet. Lugnt och tyst. Lägenheterna i  de övre våningarna har oftast havsutsikt. Området är ca 30 år gammalt. Vaktmästare och trädgårdsmästare finns. Stort garage under hela området, ofta med hiss direkt upp till lägenheten.  Några nackdelar? Nej, kanske lite mycket betong eftersom fastigheterna är höga, nio, tio våningar. Men i gengäld får man en strålande utsikt över Medelhavet.

2013-02-26T19:39:32+00:00 26 februari 2013|Tags: , , , |0 kommentarer

Lämna en kommentar