Exklusiv terrasslägenhet i Cannes

Hem/Bjurfors Rivieran/Exklusiv terrasslägenhet i Cannes

Exklusiv terrasslägenhet i Cannes

Vi fick in ett exklusivt uppdrag på en vacker och centralt belägen fastighet i Cannes.

Kontakta oss för att få bilder eller gå in på Bjurfors Rivierans hemsida.

Kort beskrivning:
Mycket vacker trerumslägenhet på ca 110 m² samt ett extra gästrum på 10 m². Stort kombinerat vardagsrum och matsal på ca 50 m² med stora fönster som leder ut till en härligt terrass i sydvästläge på ca 70 m². Öppet, nytt kök med all utrustning. Master sovrum med sitt eget badrum med badkar och toalett. Sovrummet har fönster som leder ut till terrassen. Gästtoalett. Ytterligare ett sovrum med sitt eget duschrum. Från terrassen leder en liten trappa ner till en egen trädgård på ca 170 m². Från trädgården kommer man direkt till fastighetens egen swimmingpool. Trots att lägenheten ligger på markplanet så har man en mycket fin utsikt över Medelhavet anda bort till Esterelbergen och över staden Cannes. En trappa ner från lägenheten ligger gästrummet som har delad toalett och duschrum. Källarutrymme och ett stängt garage. Litet, exklusivt residence på endast femton lägenheter. Sju minuters promenad till stranden och till centrum av Cannes.

Begärt pris 1250 000 euros

2017-05-19T12:32:54+00:00 1 juni 2012|Tags: |0 kommentarer

Lämna en kommentar