Svenskt deltagande på Cannes festivalen. Heldag tisdag den 24 maj

Hem/Bjurfors Rivieran/Svenskt deltagande på Cannes festivalen. Heldag tisdag den 24 maj

Svenskt deltagande på Cannes festivalen. Heldag tisdag den 24 maj

Svensk utställning på filmfestivalen i Cannes

 

Filmfestivalen i Cannes är en av världens mest prestigefyllda och uppmärksammade filmfestivaler. Utöver internationella filmstjärnor lockar eventet till sig personer från filmbranschen, PR-branschen samt affärsvärlden och media. Cirka 5000 journalister och mer än 1700 tv-kanaler befinner sig årligen i Cannes för att bevaka all aktivitet som omger festivalen.

Detta är ett utmärkt tillfälle att marknadsföra Sverige och svenska företag inom kreativa näringar såsom film, spel, design och kommunikation

För att främja Sverige och svenska företag på ett av de mest mediebevakade evenemangen i världen, organiserar Exportrådet en heldag med tre seminarier vilka fokuserar på design, dataspel och teknologi kopplat till film. Den svenska representationen i Cannes samordnas med Sveriges ambassad i Paris, de svenska Filmkommissionärerna, Svenska Filminstitutet och Visit Sweden, för att nå största möjliga effekt.

2017-05-19T12:32:54+00:00 21 maj 2012|Tags: , |0 kommentarer

Lämna en kommentar